| < Kwiecień 2017 > |
Pn Wt Śr Cz Pt So N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Zakładki:
CIASTA
CIASTA PRZEKŁADANE
CIASTECZKA
DANIA GŁÓWNE
DANIA Z KURCZAKIEM
DANIA Z RYŻEM
DESERY
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH
HALLOWEEN
LODY
MAKARONY
MIĘSA, PASZTETY, ROLADY
MUFFINKI
NALEŚNIKI I KROKIETY
PASTY
PIZZA
PRZEPISY ŚWIĄTECZNE
PRZETWORY
PRZYSTAWKI
SAŁATKI
SOSY
SURÓWKI
ŚNIADANIA I KANAPKI
TARTY
TORTY
TORTY - ZDJĘCIA
WALENTYNKI
WIELKANOC
ZUPY
NIE KOPIUJ - ZDJĘCIA ZNAJDUJĄCE SIĘ NA BLOGU CHRONIONE SĄ PRAWEM AUTORSKIM. PustaMiska - akcja charytatywna Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów
my foodgawker gallery
Odszukaj.com - przepisy kulinarne Foodki - fotografie potraw i zdjęcia kulinarne

PASTY

środa, 09 listopada 2011

 „Po upieczeniu całego kurczaka bardzo często zdarza mi się że zostaje jakaś jego część która później ląduje w lodówce. Tym razem postanowiłam go wykorzystać i przygotować z resztek kurczaka pastę. Robi się ją bardzo szybko i jest pyszna w smaku.  Pastę z kurczaka najlepiej podawać na chlebie tostowym z dodatkiem żurawiny ze słoika”

Pasta z kurczakiem

piątek, 30 września 2011

 „Pasta jajeczna jest bardzo prosta i szybka w wykonaniu. Możemy ja podać na wiele sposobów np. jako dodatek do pieczywa czy wędlin. Ja postanowiłam ja przyrządzić z dodatkiem kukurydzy, która nadaje jej również ciepłego żółtego koloru. Efekt był niesamowity! Jej smak możemy również wzbogacić drobno posiekanym koperkiem czy tuńczykiem. Pastę jajeczną najlepiej podawać z dodatkiem chleba tostowego lub świeżego, chrupiącego pieczywa”

Pasta jajeczna

niedziela, 29 maja 2011

„Twarożek z rzodkiewką jest świetnym pomysłem na zdrowe i pyszne śniadanie. Składa się z samych zdrowych warzyw: chrupiących rzodkiewek, świeżego szczypiorku i cebulki. Wystarczy tylko połączyć ze sobą wszystkie składniki i delektować się pyszną przekąską”

Twarożek z rzodkiewką

sobota, 19 lutego 2011

„Pasta rybna jest doskonałym dodatkiem do kanapek. Jest przy tym również bardzo smaczna i odżywcza. Składa się z makreli, sera białego, jaj oraz cebuli. Wystarczy tylko wymieszać ze sobą wszystkie składniki i doprawić do smaku. Gotowe pasty rybne z łatwością znajdziemy w niejednym sklepie, ale taka przygotowana w domu jest jednak moim zdaniem najlepsza”

Pasta rybna